Storytelling

Het verhaal dat u wilt vertellen

Tussen tekst, 2d en 3d beeld en animatie is er geen enkel verhaal dat wij niet tot leven kunnen brengen.

The daily render

Elke dag een 3D "render"/ plaatje maken over een abstract concept.

Emotion chair meet onrust bij ouderen met dementie

De Emotion chair is ontwikkeld door studenten van de opleiding Sensor Technology van de Hanzehogeschool Groningen, binnen de TechHub Assen. Het is onderdeel van het Mood Sense-project waarin het gedrag van mensen in een verzorgingstehuis gemonitord wordt om mogelijk probleemgedrag in verband met dementie vroegtijdig te kunnen herkennen.

Hanzestudenten ontwerpen graphic user interface voor Astron

Binnen de TechHub Assen hebben tweedejaars studenten van de minor Internet of Things voor Astron een grafische gebruikersinterface gemaakt.

Studenten werken aan automatisering virusdetectie in TechHub Assen

Studenten Life Science & Technology van de Hanzehogeschool deden handmatig onderzoek naar virusdetectie. Om dit proces te automatiseren werkten ze samen met studenten Engineering van de Hanzehogeschool in de TechHub in Assen.

Kungfu master Earl Blijd 60 years (looking back) || The story of the panther of Curaçao

Video Geproduceerd voor Kung Fu / Wushu trainer Earl Blijd ter gelegenheid van zijn 60e verjaardag.

The journey of the panther of Curaçao

Video Geproduceerd voor Kung Fu / Wushu trainer Earl Blijd voor de aankondiging van een live presentatie over zijn levensverhaal, precies 25 jaar geleden na een bijna fataal ongeluk dat alles veranderde, De presentatie is op 6 mei om 20:00 online via Zoom te bekijken.

Bao trieu / Blijd online lessen

Video geproduceert voor Kung-fu leraar Earl Blijd, die ondanks de Corona crisis doorgaat met zijn lessen. Wel online natuurlijk!