Hoe word ik vindbaar op het web?

Voor een ondernemer is een website tegenwoordig een must. Het is de verbintenis van je bedrijft met de online wereld en het ideale visitekaartje dat in een klap het hele verhaal verteld. Toch lopen veel ondernemers tegen drie veelvoorkomende problemen aan. Deze zijn in het algemeen als volgt:

 1. Het ontbreken van een website of de aanwezigheid van een verouderde niet up-to-date website.

 2. Een website of product dat niet gevonden wordt.

 3. Een goede website maar geen kwalitatieve of simpelweg foutieve inhoud.

Deze drie punten kosten tijd en de nodige kennis om goed uit te voeren of soms op te lossen. Op deze pagina wordt uitgelegd hoe een of meer diensten van Frankly Writing de oplossing kan bieden.

De oplossing

Punt één: Webdesign

Een gesprek en het overbrengen van informatie heeft zijn limieten. Een visitekaartje kan de klant nog de mogelijkheid geven om even te bellen, maar in het digitale tijdperk waarin we nu leven wordt alles on demand gedaan. Op de klant zijn eigen tijd.

Een website is het nieuwe, digitale visitekaartje van deze eeuw. Wanneer goed uitgevoerd kan het efficiënt en direct de informatie tonen die de klant nodig heeft. Daarnaast kan een visie of idee met afbeeldingen een duidelijker beeld scheppen dan een simpel gesprek.

Frankly writing biedt binnen webdesign het volgende:

 • Professionele webdesign
 • Interactieve modules (video's, afbeeldingen, social media)
 • Computer, mobiel en tablet optimalisatie
 • Analyse tools (o.a Google Analytics)
 • Hosting bij Franklywriting
 • Zoekmachine optimalisatie

Punt Twee: Zoekmachine optimalisatie

Stel, er bestaat al een website. Maar, er gebeurt niet veel mee. Wist je dat 97% van alle handeling op het internet begint met een zoekmachine? En dat 75% van de mensen niet verder kijkt dan de eerste pagina aan zoekresultaten? Staat jouw website daar niet tussen, dan wordt je overgeslagen en loop je een potentiële klant mis.

Een veelgebruikte strategie is het schrijven van klantgerichte SEO artikelen. Hierbij wordt een normaal stuk tekst, bijvoorbeeld een dienst of productomschrijving, zo geschreven dat zoekmachines het zo goed mogelijk kunnen vinden. Het resultaat: een duurzame hoge positie op Google.

Frankly writing biedt binnen Zoekmachine optimalisatie (SEO) het volgende:

 • Klantgerichte SEO artikelen die aanspreken en hoog scoren
 • Geoptimaliseerde blog artikelen over elk onderwerp
 • Complete SEO (her)optimalisatie en analyse voor een website of webshop

Punt Drie: Creatief schrijven

Nu is er een website, modern design en hoog in de ranglijsten van de zoekmachines. Nu moet het gebeuren, de pitch, het overbrengen van een idee of visie. Hoe anders kun je dat doen zonder goede stukken tekst te schrijven. Kort, duidelijk en in overeenstemming met waar u als ondernemer voor staat.

Deze stukken tekst kunnen van alles zijn, van een aantrekkelijke welkomspagina tot de productomschrijving binnen een webshop. Daarnaast wordt er gezorgd voor het actief delen van informatie wat in de lange termijn voor een hogere rang op de zoekmachine, een gevulde website en het belangrijkste terugkerende klanten zorgt.

Frankly writing biedt binnen creatief schrijven het volgende:

 • Klantgerichte artikelen die aanspreken
 • Geoptimaliseerde artikelen over elk onderwerp
 • Het herschrijven van een website of specifieke artikelen
 • nieuwsbrieven, krantenartikels of korte verhalen.